Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/puzzelgame.com/public_html/include/functions.php on line 196

Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/puzzelgame.com/public_html/include/functions.php on line 208
FAQ - PuzzelGame

Veelgestelde vragen

Wat is Puzzelwijs?

Puzzelwijs is een online gameplatform voor jong en oud.

Is het een langdurige abbonnement, zit ik er aan vast?
U kunt het om de 3 maanden opzeggen. Je speelt tot wederopzegging. Het is dus geen abonnement waar u aan vast zit voor 12 maanden of langer.
Hoe kan ik me afmelden?
Indien u zich wenst af te melden voor Puzzelwijs dient u zich binnen de opzegtermijn het herroepingsformulier digitaal in te vullen. U dient zich in te loggen op uw persoonlijke pagina en hier vindt u het herroepingsformulier. Deze dient u dan ook in te vullen zodat u afmelding verwerkt kan worden. Afmelden kan enkel op deze manier.
Wanneer krijg ik mijn prijs?
Mocht je voor een prijs de benodigde punten hebben behaald dan kun je deze inwisselen in onze online shop. Wij garanderen u binnen 3 maanden altijd prijs indien u dagelijks de nodige games oplost en zo punten scoort!
Kan ik ook schriftelijke editie ontvangen?
Ja dat kan indien je liever namens Puzzelwijs een puzzelboek thuis wenst te ontvangen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice per mail of telefoon.
Wat kan ik zoals verdienen?
Er is bij Puzzelwijs een brede assortiment aan prijzen te winnen. Aan de hand van de punten die gehaald worden kun je jouw prijs aanvragen. Je kunt denken aan een smartphone, Spinner, stedentrip, laptop, Flesje Wijn en nog veel meer.
Wat zijn mijn abonementsgelden?
Wat zijn mijn abonementsgelden?