Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/puzzelgame.com/public_html/include/functions.php on line 196

Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/puzzelgame.com/public_html/include/functions.php on line 208
Klacht Afdeling - PuzzelGame

Klachten Afdeling

Klachten

Klachten over Puzzelgame

Klant tevredenheid
Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over ons dienst.. Mocht er nou toch wat voorvallen waar u eventueel een klacht overheeft? Aarzel dan niet om dit ook te melden alleen zo kunnen wij u dan ook helpen om alsnog tevreden te zijn.


Bent u ergens niet tevreden bij Puzzelgame?

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienst. Voor ons is het van belang dat u als klant tevreden bent. Mocht er nou toch wat voorvallen waar u eventueel een klacht overheeft? Aarzel dan niet om dit ook te melden alleen zo kunnen wij u dan ook helpen om alsnog tevreden te zijn.


Wat gebeurt er als ik een klacht heb?

Meld deze zo snel mogelijk bij een van onze klantservice medewerkers en wij zullen er naar streven om de klacht binnen 24 uur met u op te lossen. Ons doel is u uiteindelijk naar volle tevredenheid op onze platform achter te laten!


Klachten invulformulier

Klachten invulformulier:
U kunt uw klacht direct aan ons doorgeven:
Door te mailen naar info@Puzzelgame.com als onderwerp; Klachtencommissie of liever telefonisch en te vragen naar de Klachtencommissie? Bel ons: 010 318 02 74.


Wanneer wordt mijn klacht afgehandeld?

Binnen 24 uur is ons streven! Dit geldy uiteraard voor de midweekse werkdagen. Meld u klacht bij ons en wij nemen spoedig contact met u op.